Kumaş, Kumaşlar

19-11-2018 09:59
Kumaş, Kumaşlar

Kumaş, Kumaşlar

Giysi, ev tekstili, süs ve daha birçok ürün üretimi için kullanılan bez parçalarına kumaş denilmektedir. Özellikle giyim için kullanılan kumaşlar, poplin, pazen, krep, şifon gibi birçok farkı çeşitten oluşmaktadır. Bu sayede ihtiyaca yönelik spor, şık, sade, gösterişli giysiler oluşturmak mümkün hale gelmektedir. Pamuklu, polyester, keten gibi farklı kumaş özellikleri olmasının yanında ısı dayanıklılığı ve kullanım özellikleri de farklıdır. Süs eşyaları, abiye kıyafetler, ev tekstili üretimi, günlük giyim gibi farklı üretim alanları bulunmaktadır. Bu nedenle her alana uygun ihtiyaca yönelik ürün satan birçok firma da bulunmaktadır. Zaman kısıtlaması nedeniyle ise artık çarşı gezmek yerine herkes internetten sipariş vermektedir. Öncelikle ürün çeşitliliğinden bahsedip ardından internetten kumaşlar için nasıl sipariş verileceği hakkında bilgi verelim

Kumaş Çeşitleri

Çeşitlilik söz konusu olduğunda kumaşlar, birçok farklı türe ayrılmaktadır. Bunlardan bir tanesi pazen olarak örnek verilebilmektedir. Bu da bebe pazeni, düz pazen gibi türlere ayrılmaktadır. Pamuklu bir yapıda olması nedeniyle pazen sıklıkla tercih edilen, terletmeyen bir kumaş türüdür. Bol ve spor kıyafetlerde tercih edildiği gibi elbise kumaşı olarak da tercih edilebildiği görülmektedir. Giyim kumaşı çeşitlerinden örnek vermek gerekirse poplin kumaş, düz poplin, tay tüyü, muslin bezi gibi ürünler sayılabilir. Bunun dışında duck bezi, düz duck bezi gibi türleri söylemek de mümkündür. Kadife, etamin, döşemelik gibi çeşitler de farklı alanlarda tercih edilen örneklerdendir.

Kumaş Nereden Alınır

Üretim için malzeme temini söz konusu olduğunda zamandan tasarruf da devreye girmektedir. Bu nedenle gelip gitmekle vakit kaybetmemek adına internetten kumaş siparişi verebilmek önem taşımaktadır. Bunun için güvenilir bir firma ile anlaşmak, düzenli alışveriş yaparak üretimin aksamamasını sağlamak gerekmektedir. En kaliteli kumaşlar alırken bunların doğru ölçüde ve özellikte geldiğini de bilmek gerekmektedir. Piyasa şartlarına uygun fiyatlar, çok fazla çeşitlilik, pratik ve hızlı ulaştırma hizmeti ile Kumaş Home olarak birçok firmaya hizmet vermekteyiz. İster bireysel olarak ister kurumsal olarak alışveriş yapın, her koşulda güvenilir ve hızlı hizmetimizden memnun olmanızı sağlamaktayız. Hatasız ürün teslimi için siz de üyelik oluşturarak sanal mağazamızdan sipariş verebilirsiniz.

Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.