Tay Tüyü Döşemelik Kumaş

19-11-2018 10:43
Tay Tüyü Döşemelik Kumaş

Tay Tüyü Döşemelik Kumaş

Döşemelik alanlar için kaplama yaptırmak ya da kumaş almak isteyenler genellikle tay tüyü tercih etmektedir. Tay tüyü döşemelik kumaş, çok çeşitli renklerde ve desenlerde bulunmaktadır. Bu ismi almasının nedeni, yüzeyinin at derisine benzemesidir. Kalın ve dayanıklı olduğu gibi tüylü bir kumaştır. Tay tüyü döşemelik kumaş, çeşitli eşyalarda yüzey kaplama için kullanılmaktadır. Tay tüyü, polyester özellikte üretilmektedir. Kalın yapısı dolayısıyla kolaylıkla yıpranmayan ve iç ortamda solma yapmayan özelliğe sahip olduğu bilinmektedir. Bir sürü rengi bulunması ve farklı desenlere sahip olması ise alıcılara kendi zevklerine uygun ürünleri bulma avantajı sağlamaktadır.

Tay Tüyü Döşemelik Kumaş İle Ne Üretilir

Tay tüyü kumaş, üretim alanı geniş olan, ancak genellikle döşemelik alanları kaplamak için kullanılan bir türdür. Tay tüyü döşemelik kumaş, koltuk ve kanepe örtüsü olarak sıklıkla kullanılmaktadır. Bunun dışında ise kalın ve ışık geçirmeyen yapısı dolayısıyla fon-perde üretiminde tercih edilmektedir. Tay tüyü ile yapılan üretimler arasında çanta ve cüzdan da yer almaktadır. Bunların dışında masa örtüsü ve şezlong kumaşı olarak da tay tüyü kullanıldığı bilinmektedir. Runner, abajur ve masa örtüsü yapımında da ana malzeme olarak bu kumaş kullanılmaktadır. Döşemelik kumaş olarak bilinmesinin nedeni de çoğunlukla çeşitli yüzeylerde kaplama amacıyla kullanılmasıdır. Peki, bu dayanıklı ve kullanım alanı geniş olan kumaş, nereden temin edilebilmektedir

Tay Tüyü Döşemelik Kumaş En Uygun Fiyata Nereden Alınır?

Döşemelik kumaş almak isteyenler aslında kumaş satan mağazalardan rahatlıkla tay tüyü alabilirler. Hatta tay tüyü döşemelik kumaş için birçok renk ve desene ulaşmak da mümkündür. Ancak önemli olan sürekli ve güvenilir alışveriş yapılabilecek olan bir yer bulmaktır. Bunun için zamandan tasarruf ettirecek ürünleri bir çırpıda görebileceğiniz, birçok farklı ürünü gözlerinizin önüne sermektedir. Hızlı alışveriş yaparken poşet taşıma derdiniz olmaması ve ürünlerin ayağına gelmesi oldukça büyük bir avantajdır. Bunun için Kumaş Home firması olarak size doğru ürünleri en kısa sürede teslim ederek ihtiyaçlarınızı kısa sürede karşılamanızı sağlamaktayız. Çoklu dikim ve üretim yapan yerler için de hızlı kargo ve birçok banka ile anlaşmalı olmamız oldukça caziptir.

Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.