Amerikan Bezi

19-11-2018 09:16
Amerikan Bezi

Amerikan Bezi

Kalınlığı ile dikkat çeken kaput bezi, bu özelliği ile çeşitli eşyaların iç astarı olarak tercih edilmektedir. Diğer adı ile Amerikan bezi, genellikle hurçlar için destek maddesi niteliği taşımaktadır. Kalın ve kaliteli olması sebebiyle kalın giysilerde de kullanılabilmektedir. En kaliteli Amerikan bezi için dijital dükkânımızı ziyaret edebilir ve ürünlerimize göz atabilirsiniz. Böylece ihtiyaç duyulan renkte ve yeterlikte ürün için fikir alma olanağı yakalayabilirsiniz. Ürünün farklı renklerine göz atabilir, ihtiyacınız kadar ürünü sayfamızdan sipariş verebilirsiniz. İstediğiniz sayıda ürünü kısa zamanda ve hiç yorulmadan alabilmenin keyfini yaşarken işlerinizi hiç aksatmadan sürdürebilirsiniz.

Amerikan Bezi Ne İşe Yarar

Sadece iç astarı olarak değil, birçok ürünün kullanımı için de tercih edilen bu Amerikan bezi, çanta astarı olarak kullanılabilmektedir. Ev tekstili için de malzeme olabilen kaput bezi, aynı bez çanta ve bez ayakkabı üretiminde de tercih edilmektedir. Yastık içi ve kırlent içi için de kullanılabilen bu kalın kumaş, firmamızca ihtiyacınız kadar temin edilmekte, kısa sürede gönderimi sağlanmaktadır. Dayanıklı ve kalın yorganlar yapmak için de Kaput bezi sıklıkla kullanılmaktadır. Birçok renkte satın alınabilmesi ürünün çok çeşitli sayıda üretim için rahatlıkla ana malzeme olmasını sağlamaktadır. Alt yüzey astarı olmasının dışında çeşitli reklam çalışmaları için afiş tasarımlarında da sıklıkla bu kumaş tercih edilmektedir

En Pratik Amerikan Bezi Siparişi Nasıl Verilir?

Toplu üretim yapan firmalar ya da kişisel olarak üretim yapan kişiler için zamandan tasarruf edecek kumaş satışı firmamızca yapılmaktadır. Amerikan bezi kumaş, birçok farklı renkte ve ölçüde ihtiyaca göre kesilerek paketlenmektedir. İstediğiniz rengi ve uzunluğu bize bildirmeniz neticesinde seçtiğiniz kaput bezi, kargo yoluyla adresinize teslim edilmektedir. Siz üretimlerinizi yaparken dışarı çıkıp kumaş almakla uğraşmamakta böylece zaman kaybı yaşamamaktadır. Güvenilir ve hızlı kargo hizmeti ile ihtiyacınıza yönelik piyasa şartlarına uygun fiyatlarla satışlarımız sürmektedir. Birçok kumaş çeşidi için sanal mağazamızı gezebilir, siparişinizi kolayca oluşturabilirsiniz. Sayfamız üzerinden bizimle iletişime geçerek sorularınızı ve taleplerinizi iletebilirsiniz. En pratik sipariş yöntemi ile müşterilerimize her zaman en üst kalitede hizmet sunmaktayız.

Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.